Translate

dimecres, 27 d’agost del 2014

SUSANNA TISLER AL FORTÍ DE L'ESTRELLA 11 AGOST 2014








ENTREVISTA LIVE FM per Josep Lloret a Susanna Tisler Steiner envers la seva obra: Els dos poemaris VIDA PLENA i DESPULLAR-SE conjuntament amb la seva primera novel•la XÈNIA.

XÈNIA (2014), Les novel•les ens transporten a imaginaris – reals o ficticis – que ens poden copsar més o menys i, fins i tot, ser companys la resta de la nostra vida. Qui cregui que és una novel•la per a dones, va molt errat. Qui cregui que és una novel•la de dones, va molt perdut.

VIDA PLENA (2013) Primer llibre de poemes, iniciat en un bloc propi i gestat en el decurs de dos anys. Amb una primera edició presentada al setembre de 2012, aquesta reedició va tenir la seva posada de llarg al Sant Jordi de 2013.

DESPULLAR-SE (2013) Segon poemari, de versos exquisits amb una mica més d'un any de preparació, que finalment va ser publicat dos mesos després del primer.





11 d'agost de 2014 - EL FORTÍ DE L’ESTRELLA





a RIPOLL CAPITAL DE LA CULTURA CATALANA 2013, TERRA DE COMTES, DE MITES I ORIGENS.







Dracmaycat amb Mayte Duarte i Francesc Beltran té quelcom a oferir.

  El nostre objectiu és la creació, gestió, promoció i difusió de la cultura catalana arreu del món vinculada al territori. 

 I  per aconseguir-ho ens dotem de tots el mitjans tradicionals i TIC’S que hi ha al nostre abast. Som el que pensem, som el que somiem, som el que recordem i és per això mateix que SOM PATRIMONI, SOM TRADICIÓ en definitiva SOM CULTURA.

SEGUEIX-NOS AL BLOG I SUBSCRIU-TE AL NOSTRE CANAL YOUTUBE




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada