Translate

diumenge, 1 de març del 2015

JOSEP TERO EL 7 DE MARÇ 2015



CELEBRACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA AL CONSELL GENERAL
Edifici del Consell General, 7 de març de 2015, 19.30h, entrada lliure

D’un mateix mar
Cançons de Josep Tero sobre obres de dones poetes de la Mediterrània
 amb lectures de poemes de Teresa Colom i d’Ester Fenoll

Una vegada més, el Consell General celebra el Dia Internacional de la Dona. En aquesta ocasió, convida tothom a un recital de música i poesia que girarà entorn de poemes de dones de la Mediterrània, en una proposta del músic i cantant català, Josep Tero que porta com a títol “D’un mateix mar”.

A Andorra, el recital tindrà un caràcter únic i excepcional, ja que comptarà amb les veus de Teresa Colom i d’Ester Fenoll que aportaran els poemes que les relacionaran amb la genealogia poètica imaginada per Tero, que comença en el segle IV aC i arriba fins a la nostra època.

Amb elles, recordarem Ànite de Tegea, aprendrem d’una trobairitz, sentirem paraules de Caterina Albert, Clementina Arderiu, Maria Àngels Anglada, Núria Albó, Marta Pessarrodona, Maria Mercè Marçal, Rosa Font, Núria Esponellà i Anna Almazan.

Una de les autores escollides, Marta Pessarrodona, escriu sobre el mar de Josep Tero “per acompanyar els i les que gaudiran tant com jo mateixa quan es disfressi de públic: la veritable condició, la de públic, per gaudir de la bellesa de la vida, de l’art”. Aquesta és la intenció del Consell General en la invitació a aquest acte.


Participants al recital
Conjunt musical
Josep Tero, veu i guitarra; Ferran Martínez, sintetitzador i acordió; Juan Aguiar, violí i guitarres del Mediterrani
Lectura de poemes
Teresa Colom, Ester Fenoll

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada